Hotellet mitt er oppført på feil sted – hvordan kan jeg rette på det?

For å gi reisende mest mulig nøyaktig informasjon, prøver TripAdvisor å føre opp alle overnattingssteder, restauranter og attraksjoner på det faktiske geografiske stedet. Oppføringer kan derfor ikke flyttes til en annen by enn der de holder til rent fysisk. Våre retningslinjer er å plassere en oppføring på det bestemte reisemålet.

Hvis du imidlertid mener at overnattingsstedet ditt er oppført på feil sted, kan du varsle redaktørene våre ved å følge disse trinnene:

1. Logg på administrasjonssenteret
  2. Klikk på koblingen Administrer TripAdvisor-siden din
  3. Under Administrasjonsoppgaver for stedet klikker du Endre stedets plassering
  4. Fyll ut skjemaet med dine kommentarer og send inn

Merk: Stedsendringer krever undersøkelse fra et medlem av TripAdvisors oppføringsteam.  Denne prosessen kan ta veldig lang tid og vil ta flere virkedager, så ikke send inn samme forespørsel flere ganger ettersom dette kan forsinke den opprinnelige forespørselen.