Jeg mottok e-postmeldingen Offisielt varsel fra TripAdvisor – hva skal jeg gjøre?

Hvis du mottok denne e-postmeldingen er dette fordi teamet vårt for innholdsintegritet har oppdaget mistenkelig aktivitet på kontoen din. For øyeblikket er det bare en advarsel, og det er en veldig god idé å minne ALLE ansatte (resepsjon, mat og drikke, vedlikehold, rengjøring, ledere, leverandører osv.) på våre retningslinjer for svindel.

Du bør også være proaktiv og kontakte teamet for innholdsintegritet for å informere dem om trinnene du har iverksatt for å unngå at hotellet ditt ilegges sanksjoner. Instruksjoner om hvordan du gjør dette er inkludert i e-postmeldingen Offisielt varsel fra TripAdvisor.