Hvordan får jeg varslinger om nye anmeldelser eller spørsmål på oppføringen min?

Besøk Abonnement-siden og forsikre deg at du er på fanen E-postmeldinger for eiere. En liste over e-postvarslingene du er kvalifisert til å motta vises.

Klikk på Abonnert-valgknappen ved siden av e-postvarslingene du ønsker å motta. Når du har gjort valgene, vises en bekreftelsesboks for Endringer lagret, og preferansene dine blir oppdatert.