Hvordan kan jeg rapportere at hotellet har stengt?

Vi forstår at noen steder kanskje ønsker å fjerne oppføringen sin av ulike årsaker. På grunn av vår formålsparagraf om å være en omfattende kilde til reiseinformasjon, kan oppføringer for overnattingssteder imidlertid kun fjernes hvis stedet har avviklet driften permanent.

Hvis overnattingsstedet er permanent nedlagt, kan du rapportere det til redaktørene våre ved å følge disse trinnene.

• Logg på administrasjonssenteret ditt.
  • Fra den øverste linjen, velg «Administrer oppføring» og klikk på «Navn og beskrivelse».
  • Klikk på «Støtte for oppføring» på menyen til venstre.
  • Klikk på «Rapporter stenging» og legg til en kommentar.
  • Klikk på «Rapporter stenging» igjen for å sende inn forespørselen.

Redaktørene våre vil prøve å bekrefte denne endringen ved å sjekke ditt offisielle nettsted, din tilstedeværelse på sosiale medier og reisebyråer på Internett. Hvis stengingen ikke kan bekreftes, kan det hende at forespørselen ikke godtas. Vi varsler deg innen fem virkedager.