Hvordan kan jeg rapportere at hotellet har stengt?

Vi forstår at noen steder kanskje ønsker å fjerne oppføringen sin av ulike årsaker. På grunn av vår formålsparagraf om å være en omfattende kilde til reiseinformasjon, kan en oppføring imidlertid kun fjernes hvis stedet har avviklet driften permanent.

Hvis overnattingsstedet er permanent stengt, kan du rapportere det til redaktørene våre ved å følge disse trinnene:

1. Klikk på koblingen Din bedrift og konto øverst i høyre hjørne av skjermen.
  2. Når du kommer til Administrasjonssenter, holder du musepekeren over Profil-overskriften i den øvre navigeringslinjen og velger Endre forretningsdetaljer fra nedtrekksmenyen
  3. Klikk på den blå koblingen "Steng oppføringen din" og fyll ut den obligatoriske informasjonen

Redaktørene våre vil prøve å bekrefte denne endringen ved å se på ditt offisielle nettsted og tilstedeværelse på sosiale medier. Hvis stengingen ikke kan bekreftes, kan det hende at forespørselen ikke godtas.