To gjester på samme fest skrev hver sin anmeldelse. Er dette tillatt?

I henhold til våre retningslinjer for anmeldelser, har hver anmelder kun lov til å skrive én anmeldelse per opplevelse på et gitt sted. Men flere reisende som har delt samme opplevelse, er alle berettiget til å anmelde sine individuelle opplevelser. Vi lar for eksempel mann og kone, eller en gruppe som reiser sammen, legge ut sine individuelle anmeldelser av opplevelsen.

Hvis du mener at en anmeldelse bryter med retningslinjene våre, kan du gi oss beskjed ved å rapportere det til moderatorene våre.