Navnet til en ansatt ble nevnt i en anmeldelse. Bør jeg være bekymret?

Vi tillater at reisende identifiserer ansatte på et sted i en anmeldelse, så lenge denne informasjonen brukes til å beskrive en opplevelse og er knyttet til hvordan denne personen utførte jobben sin. Denne informasjonen kan være potensielt nyttig for reisende som undersøker bestemte overnattingssteder og forretninger.

Hvis du mener at anmeldelsen faller utenfor våre retningslinjer, kan du rapportere anmeldelsen til moderatorene våre via administrasjonssenteret