Hvordan kan jeg redigere eller slette et svar fra ledelsen?

Beklager, det er ikke mulig å redigere et svar fra ledelsen. Du kan imidlertid slette et svar og deretter erstatte det med et nytt svar. Slik sletter du et svar fra ledelsen:

1. Logg på administrasjonssenteret
  2. .
  3. Under Anmeldelser-fanen i menyen øverst, klikker du Svar på anmeldelser
  4. Velg anmeldelsen med svaret fra ledelsen du vil fjerne
  5. Under Svar publisert, klikker du Slett svar eller søppelbøtteikonet

Merk: Svaret fra ledelsen du velger blir fjernet umiddelbart, så det kan hende du vil kopiere og lagre teksten før du klikker søppelbøtteikonet. Når svaret er slettet sender du inn et nytt.