TripAdvisor tilbyr meg et insentiv for en anmeldelse – er dette ok?

Noen ganger kjører TripAdvisor kampanjer hvor anmeldere belønnes for å sende inn kvalifisert innhold innen en viss tidsperiode, for et bestemt språk eller land, eller i forbindelse med bruk av nye TripAdvisor-produkter eller -tjenester. Disse programmene har aldri vært, og kommer aldri til å være, fokusert på å skaffe anmeldelser for spesifikke steder eller forretninger.

Innhold som sendes inn via disse kampanjene kvalifiserer uansett om det er positivt, nøytralt eller negativt. Det er underlagt de samme retningslinjene, filtrene og prosessene for anmeldelser fra reisende som alle andre anmeldelser eller synspunkter sendt inn til TripAdvisor.