Hvordan kan jeg se fakturaer for forretningsoppføringer?

Å vise og skrive ut fakturaer for forretningsoppføringer er enkelt. Det kan gjøres på nettet via administrasjonssenteret. Det er viktig å huske på at bare faktureringseiere av forretningsoppføringer har tilgang til fakturaer og faktureringsinformasjon. Hvis du er faktureringseieren for stedet ditt, er det bare å følge trinnene nedenfor for å komme i gang:

1. Gå til no.tripadvisor.com/Owners for å logge deg på administrasjonssenteret.
  2. Velg stedet ditt.
  3. Hold musepekeren over Produkter-menyen øverst på siden. Under Forretningsoppføringer klikker du på Kontoinnstillinger.
  4. For å vise og/eller skrive ut tidligere fakturaer, klikker du på den blå koblingen under kolonnen merket Fakturanummer.