Hvordan kan jeg se mine TripAdvisor-fakturaer og -betalinger?

Sjekke og skrive ut fakturaer er enkelt og kan gjøres på nett via Administrasjonssenteret. Det er viktig å huske på at bare faktureringseiere til en eiendom har tilgang til fakturaer og faktureringsinformasjon. Hvis du er faktureringseieren for eiendommen din, er det bare å følge trinnene nedenfor for å komme i gang:

1. Gå til http://no.TripAdvisor.com/Owners for å logge inn på Administrasjonssenteret.
  2. Velg din eiendom.
  3. Hold musepekeren over «Hjelp» & i instillingsmenyen øverst på siden og klikk på «fakturering og betalinger.»
  4. For å se eller skrive ut en tidligere faktura, klikker du på den blå koblingen under kolonnen merket med «Fakturanummer.»

For tips om hvordan du oppdaterer betalingsinformasjonen din, kan du besøke TripAdvisor Insights