Retningslinjer for meldinger

Vi setter pris på bidragene dine og oppfordrer deg til å samhandle med andre reisende! Vi ønsker også å sørge for at TripAdvisor er en trygg og pålitelig kilde til reiseråd og -informasjon. For å hjelpe oss med å nå denne målsetningen ber vi om at du følger TripAdvisors retningslinjer for innhold og følgende regler for meldinger:

Familievennlig

Bruk av private meldinger for å trakassere andre brukere er strengt forbudt. Trakassering kan rapporteres mens du viser meldinger.

Original

Forsøk på å utgi seg for å være andre medlemmer eller TripAdvisor-ansatte, eller gjengivelse av privat korrespondanse med TripAdvisor-ansatte, er forbudt.

Ikke-kommersiell

Forretningsrepresentanter (hvorvidt de er registrert som eiere av oppføringer med TripAdvisor eller ikke) kan sende meldinger til medlemmene, men bør identifisere seg. Det er strengt forbudt å tilby insentiver, rabatter, oppgraderinger eller noen form for spesialbehandling i bytte mot å skrive, redigere eller fjerne et foruminnlegg eller en anmeldelse, og det samme gjelder trusler eller press for å fjerne negative anmeldelser eller innlegg. Journalister kan sende meldinger til medlemmer som del av research til en sak, men de må tydelig identifisere seg og organisasjonen de arbeider for.

Relevant

Det er forbudt å ta kontakt med flere medlemmer med irrelevante eller uønskede private meldinger, og slike meldinger vil føre til at kontoen din blir permanent deaktivert. Du kan rapportere søppelpost når du viser private meldinger. Hvis du er ute etter tilbakemeldinger fra et stort antall reisende, anbefaler vi deg å bruke forumene eller Spørsmål og svar-funksjonene på nettstedet vårt.

Upartisk

Hvis du eier eller representerer en forretning, må du oppgi tilknytningen din til forretningen.