Retningslinjer for koblinger

Vi setter pris på bidragene dine og oppfordrer deg til å samhandle med andre reisende! Vi vil også sørge for at TripAdvisor er en trygg og pålitelig kilde for reiseråd og informasjon. For å hjelpe oss nå dette målet, er alle kommentarer du gir sammen med koblingen din, samt alt av innhold importert fra nettstedet som vises på TripAdvisor, underlagt TripAdvisors innholdspolicy og følgende retningslinjer:

Upartisk

Hvis du eier eller representerer en forretning, må du oppgi tilknytningen din til forretningen.