Centrum pomocy

Co się dzieje, gdy dwie osoby próbują edytować stronę w tym samym czasie?

Jeżeli klikniesz łącze edycji strony zmienianej właśnie przez innego użytkownika, otrzymasz komunikat z prośbą o powrót w późniejszym czasie. Przed dodaniem swojej treści możesz zobaczyć najnowszą wersję strony. Gdy edytujesz stronę, inni nie będą mogli dokonywać na niej zmian, więc staraj się zachować swoją pracę, gdy tylko skończysz!


Czy ten artykuł był pomocny?