Centrum pomocy

Funkcje wiadomości

Wysłanie wiadomości jest świetnym sposobem rozpoczęcia rozmowy z innym członkiem społeczności TripAdvisor. Istnieje kilka metod kontrolowania wysyłanych i otrzymywanych wiadomości.

  • Blokowanie/odblokowywanie użytkowników: Zablokowanie uniemożliwia wzajemne przesyłanie wiadomości między Państwem a danym użytkownikiem. Jeżeli zablokowany użytkownik spróbuje się z Państwem skontaktować, zostanie poinformowany o tym, że w danym momencie nie akceptują Państwo od niego wiadomości. Aby się dowiedzieć więcej, należy przeczytać nasze instrukcje.
  • Powiadomienia: Po otrzymaniu nowej wiadomości zostaną Państwo o niej poinformowani za pośrednictwem poczty elektronicznej, a także w postaci powiadomienia wyświetlanego u góry aktualnie przeglądanej strony na TripAdvisor. Jeżeli nie chcą Państwo dostawać powiadomień za pośrednictwem poczty elektronicznej, mogą Państwo je wyłączyć.

W przypadku, gdy nie chcą Państwo otrzymywać wiadomości, również można je wyłączyć w dowolnym momencie.

Czy ten artykuł był pomocny?