Centrum pomocy

Jak udostępniane treści są wyświetlane na Facebooku?

Udostępniane treści są wyświetlane na osi czasu użytkownika oraz w innych miejscach na Facebooku.

Masz kontrolę nad tym, kto widzi udostępniane przez Ciebie treści. Podczas pierwszego logowania w witrynie TripAdvisor za pośrednictwem Facebooka musisz zdecydować, kto będzie widzieć udostępniane przez Ciebie treści. Domyślnie są to znajomi z Facebooka, jednak można to w dowolnym momencie zmienić w ustawieniach prywatności Facebooka.

 

Czy ten artykuł był pomocny?