Centrum pomoci

Ako zablokovať kontá na TripAdvisore

Zablokovanie je funkcia, ktorá vám pomôže získať kontrolu nad vašou interakciou s inými kontami na TripAdvisore. Táto funkcia pomôže používateľom obmedziť ich sledovanie zo strany konkrétnych účtov, priame posielanie správ alebo opätovné zverejňovanie obsahu.

Ako zablokovať konkrétne konto

  • Prejdite na stránku profilu konta, ktoré chcete zablokovať.
  • Kliknite na ikonu ponuky „…“ vedľa mena používateľa.
  • Kliknite na položku „Blokovať používateľa“.
  • Na obrazovke s potvrdením kliknite na tlačidlo „Blokovať“.

Zopár dôležitých informácií, ktoré by ste mali vedieť o blokovaní kont

  • Kontá, ktoré ste zablokovali, vás nemôžu sledovať a vy nemôžete sledovať ich.
  • Ak zablokujete konto, ktoré práve sledujete, dôjde k zrušeniu sledovania tohto konta (a toto konto prestane sledovať vás). Ak sa rozhodnete toto konto odblokovať, budete musieť znova nastaviť sledovanie tohto konta.
  • Blokované kontá nedostanú oznámenie o ich zablokovaní. Ak sa vás však blokované konto pokúsi sledovať, poslať priamu správu alebo znova zverejniť obsah, dostane oznámenie, že úkon sa nedá vykonať.
  • Nebudete dostávať upozornenia z kont, ktoré ste zablokovali.

Dôležité: TripAdvisor je verejné fórum, určené na zverejňovanie a šírenie obsahu. Ak zablokujete používateľa, nezabránite mu prezerať si váš verejný obsah ani vašu verejnú stránku s profilom – váš obsah sa však nebude zobrazovať v jeho cestovateľskom kanáli

Pomohol Vám tento článok?