Centrum pomoci

Ako sa môj zdieľaný obsah zobrazí v službe Facebook?

V službe Facebook sa váš zdieľaný obsah zobrazí na vašej časovej osi aj na iných miestach.

Vždy môžete určiť, kto vidí vaše aktivity. Pri prvom prihlásení na portál TripAdvisor pomocou služby Facebook sa zobrazí výber používateľov, ktorí budú môcť vidieť vaše zdieľané činnosti. Predvolené nastavenie je zobrazenie pre vašich priateľov v službe Facebook, ale toto nastavenie si môžete kedykoľvek zmeniť pomocou vašich nastavení súkromia v službe Facebook.

Pomohol Vám tento článok?