Centrum pomoci

Prečo sa na portáli TripAdvisor zobrazuje moje skutočné meno alebo obrázok zo služby Facebook?

Ak ste prepojili svoje kontá v službe Facebook a na portáli TripAdvisor, vaše meno a obrázok zo služby Facebook sa zobrazujú vám a vašim priateľom. Používatelia, ktorí nie sú vaši priatelia v službe Facebook, uvidia vaše zobrazované meno a profilovú fotografiu z portálu TripAdvisor.

Ak ste si však nenastavili fotografiu na portáli TripAdvisor, ako vašu profilovú fotografiu na portáli TripAdvisor použijeme vašu fotografiu zo služby Facebook. Toto nastavenie môžete zmeniť pridaním fotografie na portál TripAdvisor alebo odpojením vášho konta v službe Facebook od konta na portáli TripAdvisor.

Ak chcete otestovať, ako vidia členovia portálu TripAdvisor vaše meno a profilovú fotografiu, vyhľadajte niektorú z vašich recenzií alebo iný príspevok, pozrite sa, ako sa zobrazuje vaše meno a fotografia, a potom sa odhláste z konta na portáli TripAdvisor. Vaše meno a profilová fotografia by sa mali zmeniť.

 

Pomohol Vám tento článok?