Centar za pomoć

Kako da blokirate naloge na TripAdvisoru

Blokiranje je funkcija koja vam omogućava da kontrolišete interakciju sa drugim nalozima na TripAdvisoru. Ova funkcija pomaže korisnicima da spreče određene naloge u tome da ih prate, šalju im direktne poruke ili dele njihov sadržaj.

Kako da blokirate određeni nalog

  • Idite na stranicu profila naloga koji želite da blokirate.
  • Kliknite na ikonu menija „…“ pored imena korisnika.
  • Kliknite na „Blokiraj korisnika.“
  • Kliknite na dugme „Blokiraj” na ekranu za potvrdu.

Neke važne stvari koje treba da znate o blokiranju naloga

  • Nalozi koje ste blokirali ne mogu da vas prate, niti vi možete da pratite njih.
  • Ako blokirate nalog koji trenutno pratite, opozvaćate praćenje tog naloga (i on će prestati da prati vas). Ako odlučite da deblokirate taj nalog, morate ponovo da ga pratite.
  • Blokirani nalozi ne dobijaju obaveštenje o tome da su blokirani. Međutim, ako blokirani nalog pokuša da vas prati, pošalje vam direktnu poruku ili deli vaš sadržaj, dobiće obaveštenje da radnja ne može da se dovrši.
  • Nećete dobijati obaveštenja od naloga koje blokirate.

Važno: TripAdvisor je javna platforma za postavljanje i deljenje sadržaja. Ako blokirate korisnika, to ga neće onemogućiti da pregleda javni sadržaj na vašem javnom profilu, ali se vaš sadržaj neće prikazivati u njegovom Fidu o putovanjima

Da li ti je pomogao ovaj članak?