Hur avbokar jag min bokning?

Gå till din inkorg för uthyrning och öppna kvittot för betalningen av bokningen.

Om du vill göra en ändring av bokningen, inklusive datum och antal gäster, behöver du inte avboka. Kontakta ägaren om din begäran genom att skicka ett meddelande. Han eller hon kanske kan göra ändringar online.

Innan du avbokar din bokning ska du läsa avbokningsreglerna, som beskriver avbokningsvillkoren. Du ser nu avbokningstidslinjen för bokningen och huruvida du får en återbetalning. Genom att avboka godkänner du villkoren i ägarens avbokningsregler. Du kan läsa dem i bokningsbekräftelsen.

Om du bestämmer dig för att avboka väljer du Avboka bokning och följer anvisningarna. Du får en e-postbekräftelse när din bokning har avbokats.

Om din semester inte har bokats via vår webbplats måste du kontakta boendeägaren/uthyraren direkt för att avboka bokningen.