Hur vet jag att min bokning av semesterbostaden har bekräftats?

När du skickar en bokningsbegäran har boendeägaren/uthyraren 24 timmar på sig att godkänna eller avvisa den. Bokningen bekräftas inte förrän ägaren har godkänt begäran.

Inga pengar dras från ditt konto förrän ägaren har godkänt bokningen. Du kanske ser ett förhandsutdrag på ditt konto men inga pengar dras förrän ägaren har godkänt bokningen.

Vi meddelar dig via e-post så fort ägaren har svarat. Om ägaren godkänner bokningen får du även ett kvitto som bekräftar att betalningen har genomförts.

Gå till inkorgen för uthyrning om du vill göra följande:

• Se om din bokning har bekräftats
  • Kontakta ägaren
  • Redigera eller avboka din bokningsbegäran (du måste kontakta ägaren för att be denne att göra det)

Om du har fått ett prisförslag och betalat online bekräftar vi din bokning via e-post. Du kan se alla dina bokningsuppgifter i inkorgen för uthyrning.

Om du inte får ett e-postmeddelande från oss:

• Kontrollera mappen för skräppost eftersom det kan ha hamnat där av misstag
  • Kontrollera att du tittar i rätt e-postkonto
  • Kontakta ägaren/uthyraren via länken Skicka meddelande på objektet.

Om du har bokat med en felaktig e-postadress som du inte kan komma åt använder du för att kontakta oss.

Kom ihåg: Genomför inga researrangemang förrän bokningen har bekräftats.