Hur skriver jag ett omdöme om en semesterbostad?

Vi påminner dig om att lämna ett omdöme om ditt besök under resans gång. När du har checkat ut får ägaren också möjlighet att lämna ett omdöme om din vistelse. Oroa dig inte – vi delar inte deras feedback med någon annan än dig.

Så här fungerar det:

• När du checkar ut har ägaren 14 dagar på sig att lämna ett omdöme.
  • Vi skickar ett e-postmeddelande eller sms och berättar hur du gör för att lämna ditt omdöme.
  • När båda omdömena har kontrollerats skickar vi ett e-postmeddelande så att ni kan se vad den andra skrev. Om bara en av er skriver ett omdöme så kommer det att visas automatiskt 14 dagar efter utcheckningen.
  • Ditt omdöme visas också för andra resenärer på objektet och ägaren har möjlighet att svara.

Tidigare resor

Du kan också lämna omdömen om alla semesterboenden du bott på under de senaste två åren.

• Leta reda på boendet och välj Skriv ett omdöme. Du omdirigeras till TripAdvisors omdömessida.
  • Du kommer att få bekräfta att du har bott där, betygsätta boendet och lämna ditt omdöme. Om du vill kan du också lägga till bilder och betygsätta din upplevelse.
  • När du är klar skickar du in ditt omdöme och loggar in på ditt TripAdvisor-konto (eller ditt Facebook- eller Google-konto, om du föredrar det).
  • Vi skickar ett e-postmeddelande för att bekräfta att ditt omdöme har skickats.
  • Omdömet publiceras på objektets annons och ägaren har möjlighet att svara.

Alla omdömen måste följa våra riktlinjer.