Hur fungerar automatiska betalningar av kostnaden?

Vi har lyssnat på er feedback. Vi vet att din vardag kan vara stressig och att du inte alltid har tid att läsa dina e-postmeddelanden.

Därför har vi förenklat vår bokningsprocess, så att du slipper oroa dig för att inte betala kostnaden i tid.

Dras betalningen av kostnaden automatiskt?

Gå till inkorgen för uthyrning för att se om vi debiterar betalningen av kostnaden automatiskt. Detta sker om:

• Du har betalat bokningsdepositionen via vår onlineplattform
  • Du har betalat bokningsdepositionen med ett betal- eller kreditkort

Obs! Vi försöker debitera betalningen av kostnaden automatiskt 10 dagar före förfallodatumet, från kortet du betalade depositionen med.

Exempel: Om förfallodatumet är den 15 september 2016 försöker vi debitera ditt kort den 5 september 2016.

Varför 10 dagar? Om den automatiska betalningen misslyckas har du fortfarande över en vecka på dig att göra betalningen av kostnaden. Om det händer påminner vi dig via sms och e-post.

Kan jag välja att inte använda automatisk betalning av kostnad?

Nej, du kan inte avanmäla dig från automatisk debitering.

Vad gör jag om jag inte kan betala med samma kort/inte kan betala på den dagen?

Oroa dig inte, du kan betala med ett annat kort eller PayPal-konto innan datumet för den automatiska betalningen. Om den automatiska debiteringen misslyckas har du fortfarande en vecka på dig att genomföra betalningen av kostnaden med en annan betalningsmetod.

Kommer betalningen av kostnaden att göras automatiskt om bokningen har redigerats?

Om din bokning redigerades när du bara betalat bokningsdepositionen uppdaterar vi förfallodatumet och drar betalningen av kostnaden automatiskt 10 dagar innan det uppdaterade förfallodatumet.

Om din bokning har redigerats efter du betalat den fullständiga kostnaden och du har en utestående, ytterligare betalning av kostnaden debiterar vi inte ditt kort automatiskt.