Hur loggar jag in på inkorgen för uthyrning och ser min bokning?

På webbplatsen:

När det gäller att planera en resa tror vi på att göra det enkelt. Du kan logga in på inkorgen för uthyrning genom att välja ikonen Profil i det övre högra hörnet. Ange dina inloggningsuppgifter (e-postadress/Facebook-konto) för att komma åt ditt TripAdvisor-konto.

På mobilappen:

Gå till Jag i appens nedre högra hörn och välj Logga in eller inkorgen för uthyrning i listan som visas. Ange dina inloggningsuppgifter (e-postadress/Facebook-konto) för att komma åt ditt TripAdvisor-konto.

När du har loggat in kan du se alla meddelanden som du skickat och tagit emot. Välj konversationen för att se bokningsinformationen. Härifrån kan du:

• Visa din bokningsinformation – du kan se datumen och incheckningstiderna för din vistelse, belopp som du har betalat, kostnad som ska betalas och förfallodatumet för den sista betalningen (om tillämpligt)
  • Kontakta ägaren – du kan se ägarens kontaktuppgifter om du vill ringa dem eller skicka dem ett meddelande direkt via inkorgen för uthyrning
  • Betala för din resa – välj Betala kostnaden för att genomföra eventuella återstående betalningar för din resa
  • Avboka din bokning – följ länken för att Avboka bokning eller välj Redigera bokning om du behöver ändra din resa, till exempel datum eller antalet gäster