Var hittar jag incheckningsinformation och annan ankomstinformation för min resa?

All information du behöver för din resa bör finnas i inkorgen för uthyrning. Ange din e-postadress och ditt lösenord för att logga in. Här kan du se följande:

Bokningsuppgifter

Datumen för ankomst och avresa visas i avsnittet Bokningsuppgifter, tillsammans med en länk till ditt bokningskontrakt och annan boendeinformation.

Kontakta ägaren

Kontaktuppgifterna till boendeägaren/uthyraren visas i det här avsnittet efter att du har betalat hela kostnaden för bokningen. Du kan alltid kontakta henne eller honom via meddelanderutan om du har några frågor.

Alla meddelanden du har fått från ägaren/uthyraren visas även här.

Vägbeskrivning: Boendets adress och vägbeskrivning

Boendets adress visas när du gör en betalning för att säkra bokningen. Kontakta ägaren för en mer specifik vägbeskrivning innan vistelsen om en sådan saknas.

Incheckning och utcheckning

Tiderna för incheckning och utcheckning visas här, tillsammans med andra viktiga ankomstuppgifter, som nyckelkoder, wifi-lösenord och information om var du ska träffa ägaren/uthyraren. Du får två e-postmeddelanden som innehåller den här informationen sju och två dagar innan incheckningen.

Vad händer om det uppstår problem med att få tillgång till boendet vid ankomsten?

Det är väldigt ovanligt att något går fel, men du kan läsa mer om vad du kan göra om det uppstår problem med att få tillgång till boendet här.

Checklista för ankomst – se till att du har nedanstående information innan du reser:

• Boendets adress
  • Ägaren/uthyrarens telefonnummer
  • Information om uthämtning av nyckel
  • Tiderna för in-/utcheckning
  • Hantering av gas/elektricitet/vatten på boendet under din vistelse
  • Regler för boendet
  • Våra kontaktuppgifter
  • Ett exemplar av vår betalningsskyddspolicy
  • Ett exemplar av ditt bokningskontrakt (du hittar det i inkorgen för uthyrning)