Hur betalar jag med American Express?

Om du vill betala för din bokning med ett American Express-kreditkort ska du markera betala med PayPal under avsnittet betalningsinformation när du väljer att boka nu.

När du klickar på fortsätt till PayPal omdirigeras du till PayPals webbplats där du kan slutföra betalningen. Även om du inte har ett PayPal-konto kan du välja att betala som gäst med ett kredit- eller betalkort och sedan välja American Express.