Var är min bokningsbekräftelse eller resplan?

Om du har bokat och betalat för din semester online men inte har fått ett kvitto via e-post:

• Kontrollera mappen för skräppost eftersom meddelandet kan ha hamnat där av misstag
  • Har du ett Gmail- eller Googlemail-konto? E-postmeddelandet kan visas i en annan flik
  • Kontrollera att du tittar i rätt e-postkonto

Om du misstänker att du har bokat genom en felaktig e-postadress som du inte kan få tillgång till – kontakta oss.

Visa bokningen online

Du kan även se informationen om din bokning via inkorgen för uthyrning.