Varför får jag inga svar via e-post?

Vi signerar vår e-postkorrespondens digitalt. Om du använder en e-posttjänst via Microsoft (t.ex. Hotmail, Outlook eller Office365) och du skickar e-postmeddelandet vidare till en annan e-posttjänst (t.ex. Yahoo, Facebook eller Gmail) kan vårt svar skadas på ett sätt som gör att det inte kan levereras. Det här är ett känt problem som Microsoft aktivt arbetar med att åtgärda. Under tiden kan du kontrollera din gamla inkorg eller kontakta oss direkt från din nya e-postadress.