Var betalar jag kostnaden?

Du kan betala den återstående kostnaden för din semester när som helst. Du behöver bara gå till inkorgen för uthyrning och klicka på Betala nu.

Du kan betala via kredit- eller betalkort eller med PayPal. Om du omdirigeras till PayPal och vill betala med kort ska du välja Betala som gäst längst ned på sidan.

Debiterar ni kostnaden automatiskt?

Om du betalade med betal- eller kreditkort behöver du inte oroa dig – vi debiterar automatiskt betalningen till samma kort 10 dagar innan den förfaller. Gå till inkorgen för uthyrning för att se när betalningen debiteras.

Vi skickar en påminnelse via e-post 5 dagar innan vi debiterar ditt kort, så om du vill göra betalningen tidigare eller använda ett annat kort klickar du på Betala kostnaden nu i ditt e-postmeddelande med påminnelsen eller så följer du anvisningarna i inkorgen för uthyrning.

Om du betalat bokningsdepositionen med PayPal debiteras inte betalningen automatiskt. Kontrollera förfallodatumet för betalningen och genomför den genom att gå till inkorgen för uthyrning och klicka på Betala nu.

Vad händer om den automatiska betalningen misslyckas?

Om den automatiska debiteringen misslyckas meddelar vi dig via e-post så att du kan genomföra betalningen manuellt. Vi berättar även hur lång tid du har på dig att betala kostnaden.