Jag har problem med att genomföra betalningen av kostnaden. Vad ska jag göra?

Om du försöker betala kostnaden men får ett felmeddelande kan du prova några av våra felsökningssteg:

Om du betalar med kort:

• Dubbelkolla dina kortuppgifter för att se till att din faktureringsadress motsvarar den adress ditt kort är registrerat på
  • Se till att gränsen för ditt kort täcker det belopp som ska betalas. Vi kan tyvärr inte dela upp betalningen
  • Om du betalar i en annan valuta ska du kontrollera med din kortleverantör att ditt kort kan användas för transaktioner i utländsk valuta
  • Vissa kortleverantörer kan blockera onlinetransaktioner som en del av sina säkerhetsåtgärder (till exempel om det gäller ett högt belopp eller en utländsk valuta). Kontakta din kortleverantör för att bekräfta transaktionen så bör den gå igenom

Om kortfelet kvarstår efter att du testat ovanstående åtgärder kanske du måste prova ett annat kort eller en annan betalningsmetod.

Om du betalar med PayPal:

• Dubbelkolla ditt PayPal-konto för att säkerställa att dina kopplade betalkort är uppdaterade eller att du har ett tillräckligt högt saldo på ditt PayPal-konto
  • Se till att ditt konto är verifierat
  • PayPal kan ha gränser för transaktionsbelopp för just ditt land. Kontakta PayPal om du är osäker på ditt tröskelvärde

Felet kan orsakas av betalkortet i stället för ditt PayPal-konto. Gå igenom felsökningsstegen ovan eller kontakta PayPal för mer hjälp.

Möjliga tekniska avbrott:

• Felet kan orsakas av din webbläsare (t.ex. Firefox, Safari, Chrome), prova att genomföra betalningen i en annan webbläsare
  • Rensa webbläsarfilerna (cacheminne, cookies och tillfälliga internetfiler)
  • Då och då genomför vi uppdateringar av vår webbplats, vilka kan orsaka tillfälliga problem. Uppdatera sidan efter 30 minuter och försök att genomföra betalningen igen