Varför får jag ett felmeddelande när jag försöker betala för min bokning?

Det kan finnas flera orsaker till varför en betalning inte genomförs. Prova några av våra felsökningstips:

Om du betalar med kort:
• Dubbelkolla dina kredit- eller betalkortsuppgifter för att se till att din faktureringsadress motsvarar den adress som ditt kort är registrerat på
• Se till att gränsen för ditt betal- eller kreditkort täcker betalningen
• Om du betalar i en annan valuta ska du kontrollera med din betal- eller kreditkortsleverantör att ditt kort kan användas för transaktioner i utländsk valuta
• Vissa betal- eller kreditkortsleverantörer kan blockera onlinetransaktioner som en del av sina säkerhetsåtgärder (till exempel om det handlar om en onormalt stor betalning eller en transaktion i utländsk valuta). Kontakta din betal- eller kreditkortsleverantör för att bekräfta transaktionen, så kan de genomföra den åt dig

Om kortfelet kvarstår efter att du provat ovanstående åtgärder kan du prova ett annat kort eller en annan betalningsmetod eller kontakta din kortleverantör för ytterligare hjälp

Om du betalar med PayPal:
• Dubbelkolla ditt PayPal-konto för att säkerställa att dina kopplade betalkort är uppdaterade eller att du har ett tillräckligt högt saldo på ditt PayPal-konto
• Se till att ditt PayPal-konto är verifierat
• PayPal kan ha gränser för transaktionsbelopp för just ditt land. Kontakta PayPal om du är osäker på ditt tröskelvärde

Kom ihåg: Felet kan orsakas av betalkortet i stället för ditt PayPal-konto. Om felsökningsstegen ovan inte löser problemet kontaktar du PayPal för ytterligare hjälp.

Möjliga tekniska svårigheter:
• Felet kan orsakas av din webbläsare (t.ex. Firefox, Safari, Chrome). Prova en annan webbläsare för att behandla din betalning
• Rensa webbläsarfilerna (cacheminne, cookies och tillfälliga internetfiler)
• Då och då genomför vi uppdateringar av vår webbplats, vilka kan orsaka tillfälliga problem. Uppdatera sidan efter 30 minuter och försök att skicka betalningen igen