Vad är ett prisförslag? (för resenärer)

TripAdvisor Semesterbostäder har ett säkert betalningssystem som gör det enklare än någonsin för resenärer att boka ett semesterboende. Om du har kontaktat en boendeägare om en semesterbostad bör ägaren svara på eventuella frågor och skicka ett prisförslag.

Prisförslaget bekräftar datumen för din vistelse och ger dig en specifikation av kostnaderna och när betalningen förfaller. Det innehåller även information om hyresavtalet och avbokningsreglerna.

Om du är nöjd med prisförslaget behöver du bara godkänna det och betala online. Klicka bara på knappenBetala nu i det e-postmeddelande du får från oss eller gå till inkorgen för uthyrning – du hittar den i det övre högra hörnet på vår webbplats i rullgardinslistan under ditt namn. Ange din e-postadress och bokningsreferens (t.ex. BR123456) för att se och svara på ditt prisförslag.

Om du har frågor om prisförslaget ska du kontakta ägaren direkt genom att svara på e-postmeddelandet från oss eller gå till inkorgen för uthyrning och klicka på Skicka ett meddelande till ägaren.