Kan jag bekräfta min bokning direkt?

Vissa ägare och uthyrare tillåter direktbokningar. Det här innebär att du kan välja tillgängliga datum och boka direkt, utan att skicka in en bokningsbegäran. När du godkänner regler för boendet och skickar in dina betalningsuppgifter får du en bokningsbekräftelse via e-post. Enkelt!

Om ägaren inte godkänner direktbokningar måste du skicka in en bokningsbegäran. När du skickar in dina betalningsuppgifter får du ett e-postmeddelande om att ägaren har 24 timmar på sig att svara. Så snart de godkänner skickar vi ett e-postmeddelande som bekräftar bokningen.

Innan du bokar ska du komma ihåg att granska reglerna för boendet och dess bokningsregler.
Det är det lättaste sättet att säkra dig om att du nöjd med ägarens regler och vet vad du kan förvänta dig.