Kan jag boka direkt?

Inte direkt, men du kan skicka in en bokningsbegäran via bokningsformuläret till höger på objektet. När du anger dina kredit-/betalkorts- eller PayPal-uppgifter förhandsgodkänns betalningen. Den dras inte från ditt konto innan ägaren godkänner bokningen. Bokningar måste godkännas (eller avvisas) inom 24 timmar från din begäran.

Det händer väldigt sällan att ägare avvisar bokningar, men om så är fallet får du ett e-postmeddelande om detta.