Behöver jag en reseförsäkring?

Vi rekommenderar att du köper en egen reseförsäkring när du gör en bokning.

Även om vi erbjuder betalningsskydd när du bokar och betalar online på vår plattform ger inte den policyn någon försäkring för enskilda reserelaterade köp, som flygresor.

Betalningsskyddet täcker din betalning om något av följande mot förmodan inträffar:

• Du hindras eller nekas tillgång till semesterbostaden när du checkar in
  • Boendet är vilseledande (skiljer sig betydligt från vad som utannonserades).

För att se till att resten av din resa blir så stressfri som möjligt ska du välja en reseförsäkring som täcker följande :

• Inställda flygresor
  • Allvarliga väderförhållanden
  • Reseföretag som går i konkurs.