Vad är en reselista?

Reselistor är sammanställningar av de bästa (eller värsta) platserna, sevärdheterna och aktiviteterna som våra medlemmar har upplevt på sina resor. Listorna kan ses som våra medlemmars egna rekommendationer om vad du kan göra på platsen du besöker.

Du hittar enklast reselistorna på vår webbplats genom att skriva namnet på en plats eller ett företag i sökrutan överst på vår startsida och sedan söka. Klicka sedan på Reselistor i rutan Refine Search. Så enkelt är det!

Mer information om hur du skapar och ändrar reselistor finns i instruktioner.
Tänk på att reselistor måste innehålla minst tre element och innehållet måste följa våra riktlinjer för att listorna ska publiceras.