Hur skapar och ändrar jag en reselista?

Klicka på fliken Inlägg i din profil och välj Reselistor. Här kan du visa de senaste reselistorna och deras status och även ändra och radera listorna.

Skapa en ny reselista så här:

1. Klicka på knappen Create a Trip List i listan över de senaste reselistorna.
  2. Fyll i översikten.
  3. Visa platser, sevärdheter och aktiviteter genom att klicka på Click to step 2. Lägg till beskrivningar som är till hjälp för läsarna!
  4. Till sist kan du välja kategorier för reselistan, vilka personer som kanske är intresserade av listan och vilken säsong under året listan gäller. Du kan också märka reselistan för att den ska bli enklare att hitta.
  5. Glöm heller inte att publicera reselistan! När du har publicerat en reselista ligger den kvar på vår webbplats för evigt, men reselistor som inte har publicerats tas bort tre veckor efter datumet då de skapades.

Redigera en reselista genom att klicka på Edit i dina senaste reselistor. Om du vill sortera om delarna i listan använder du uppåt- och nedåtpilarna.

Tyvärr går det inte att lägga till egna foton i en reselista. I vissa listor kan dock bilder från verksamhetens företagssida på TripAdvisor visas.