Hur rapporterar jag en olämplig researtikel?

Du kan självredigera den. Bra, eller hur? Det är du och andra användare som hanterar researtiklarna, och det är enkelt att ändra innehållet. Vi hoppas att du tar initiativet till att ta bort eller redigera innehåll som du anser vara tveksamt.

Om du bara vill rapportera olämpligt eller stötande innehåll kan du även klicka på knappen Rapportera olämpligt omdöme längst ned i artikeln. Vi bedömer varje bidrag för sig. Vi läser allt ni skickar till oss, men tyvärr kan vi inte skicka personliga svar på rapporter om olämpliga omdömen.