Hur gör jag för att skapa och redigera researtiklar?

Om du är inloggad på ditt TripAdvisor-konto är det enkelt att skapa och redigera researtiklar.

För att redigera en befintlig researtikel öppnar du helt enkelt den artikel du vill redigera och klickar på Edit this page. Så här skriver du en ny researtikel:

• Gå till en befintlig researtikel om samma plats, t.ex. London: stadsdelar.
  • I sidofältet klickar du på länken Lägg till ny artikel.
  • Välj från en lista med utvalda ämnen eller skapa en egen utifrån anvisningarna.

Tänk på att allt innehåll i researtiklarna måste följa våra riktlinjer.