Hur hittar jag en researtikel?

TripAdvisors researtiklar innehåller mycket bakgrundsinformation och svar på vanliga frågor. Du kan hitta researtiklar om ett speciellt resmål genom dess översikt.

Så här gör du om du t.ex. vill hitta en researtikel om Londons stadsdelar:

1. Skriv ”London” i sökrutan högst upp på vår startsida. Klicka på Översikt över London.
  2. Skrolla ner till ämnen om London i vårt reseforum och klicka på Se alla resenärsartiklar.