Hjälpcenter

Vad händer om två personer försöker redigera en sida samtidigt?

Om du klickar för att redigera en sida som en annan medlem håller på att redigera får du ett meddelande där du ombeds återkomma senare. Du kommer att kunna se den senaste versionen av sidan innan du lägger till ditt innehåll. När du redigerar en sida kan inte andra personer samtidigt redigera sidan, så försök att spara ditt arbete så snart du är klar.


Var denna artikel till hjälp?