Vad ska jag göra om jag har problem med att redigera en researtikel?

Det finns två orsaker till att problem kan uppstå när du redigerar en researtikel. Om du klickar för att redigera en sida som en annan medlem håller på att redigera får du ett meddelande där du ombeds återkomma senare. Ibland behöver vi även inaktivera åtkomsten till en viss sida. Återkom om en liten stund för att se om sidan kan redigeras.

Om du har frågor om varför en viss sida inte är tillgänglig är du välkommen att kontakta oss.