Hur gör jag för att rätta till ett misstag jag gjort i en researtikel?

Om du gör ett misstag när du redigerar en researtikel kan du enkelt rätta till det. Vi sparar alla gamla versioner av researtiklar så att det är enkelt att jämföra.

Så här gör du för att gå tillbaka till en tidigare version av artikeln:
  • Gå tillbaka till artikelns redigeringsskärm genom att klicka på Edit this page.
  • I Version History ser du alla versioner som har funnits för sidan i fråga. Du kan även se skillnaderna mellan två versioner genom att markera dem och klicka på Compare selected.
  • Leta upp den version som du vill ska visas i stället för den nuvarande och klicka på Rollback.