Hur ställer jag in mina e-postaviseringar för privata meddelanden?

Om det verkar som om dina e-postaviseringar inte fungerar eftersom du fått ett e-postmeddelande från TripAdvisor där du informeras om att du har ett nytt privat meddelande, men inte ser meddelandet i din inkorg beror det på att vi då och då tar bort meddelanden från medlemmars inkorgar när vi får klagomål om att vår funktion för privata meddelanden används på felaktigt sätt. Några exempel på felaktig användning är reklam, skräppost eller olämpligt innehåll enligt våra riktlinjer. Vi raderar dessa meddelanden för att minimera risken för att våra medlemmar exponeras för sådant material.

I dessa fall kan vi inte ta tillbaka den e-postavisering som du fick eftersom aviseringar oftast skickas ut omedelbart efter att meddelandet skickats.