Hur skickar jag ett meddelande?

Meddelanden är ett perfekt sätt att inleda ett personligt samtal med en annan medlem. Just nu kan enbart medlemmar som använder vår datorwebbplats skriva meddelanden.

Så här gör du för att skicka ett meddelande till en medlem om du läser hans/hennes omdöme:

1. Klicka på medlemmens signatur bredvid omdömet.
  2. Klicka på Skicka meddelande i fönstret som visas.

Du kan också skicka ett meddelande till någon från personens profilsida. Du klickar bara på länken Skicka meddelande till höger på sidan.

Obs! Funktionen för meddelanden aktiveras automatiskt när du skapar ett TripAdvisor-konto. Om du inte ser Skicka meddelande på profilsidan har medlemmen inaktiverat meddelandefunktionen.