Övervakar TripAdvisor privata meddelanden?

TripAdvisor övervakar inte aktivt de meddelanden som medlemmar skickar till varandra. Ibland måste vi emellertid få åtkomst till privata meddelanden för att på din begäran utföra teknisk support eller undersöka överträdelser av våra riktlinjer för meddelanden eller användarvillkor (dvs. skräppost, reklammeddelanden och felaktig användning som rapporterats). Därför förbehåller vi oss rätten att läsa eller radera meddelanden och att tillfälligt eller permanent inaktivera meddelandefunktionen om vi bekräftar att den använts felaktigt.

Vi vidarebefordrar aldrig innehåll från meddelanden som du skickat till andra medlemmar eller till någon tredje part utan ditt tillstånd.

Om du får ett privat meddelande som inte uppfyller våra riktlinjer ber vi dig rapportera det till oss genom att trycka på knappen för att rapportera skräppost eller trakasserier längst ned i meddelandet.