Hur gör jag för att ändra eller ta bort nålar på resekartan?

Det är enkelt att ta bort en nål från din resekarta eller ändra dess kategori.

Så här gör du för att ändra eller ta bort en markerad plats på din karta:

1. Klicka på den nål du vill ta bort. Du kan behöva dubbelklicka på kartan för att zooma in.
  2. Ett fönster öppnas med namnet på din markerade plats och ikoner som visar vilken kategori platsen tillhör: Besökt, Vill åka till eller Favorit.
  3. Klicka på ikonen bredvid Besökt, Vill åka till eller Favorit för att ta bort nålen. Fönstret försvinner och nålen tas bort.
  4. För att byta kategori för en markerad plats ska du först aktivera den typ av nål som du vill ha och sedan inaktivera de typer som inte gäller.

Om du vill veta hur du lägger till nålar klickar du här.