Vad är resekartan på TripAdvisor?

Vår resekarta är ett interaktivt sätt att dela de platser du har besökt med vänner och familj. Sätt olika typer av nålar på din karta för att markera städer du har besökt, vill besöka eller tycker om.

Du kan markera städer och mindre orter, vissa nationalparker och öar. Tyvärr kan du inte markera länder, delstater, ögrupper eller större regioner.

Det finns tre sätt att sätta ut nålar på kartan:

• Sök på städers namn i sökrutan ovanför kartan
  • Markera städer i listan över populära städer bredvid kartan
  • Dubbelklicka för att zooma in på kartan och klicka därefter i ett område nära den stad du vill lägga till.

Anslut dina konton på Facebook och TripAdvisor för att se var dina Facebook-vänner har varit!