Hur kommer jag igång med TripAdvisor och min reseplanering?

• Om du inte är säker på vart du vill åka och du letar efter inspiration kan du undersöka verksamheter som har fått utmärkelsen TripAdvisor Travellers' Choice: de bästa hotellen, restaurangerna och resmålen i världen, utsedda av miljoner resenärer på TripAdvisor.
  • Om du vet vart du ska åka, men vill hitta hotell, restauranger och aktiviteter anger du resmålet i sökrutan överst på sidan. Då öppnas en översiktsida.
  • Om du vill ha uppgifter om ett särskilt hotell, en viss restaurang eller sevärdhet skriver du namnet i sökfältet överst på sidan. Leta reda på verksamheten du söker och läs omdömena och titta på bilderna från andra resenärer på TripAdvisor.
  • Om du har fler frågor kan du ställa dem i forumen. Du kan logga in på TripAdvisor med ditt Facebook-konto och se om några av dina Facebook-vänner också gör inlägg.