Vad är ett betyg?

Ett betyg är ett sätt för dig att snabbt låta andra resenärer veta vad du tycker om ett boende, en restaurang eller en sevärdhet. Betygen sätts på en skala mellan 1 och 5 bubblor, där 5 är bäst.

Betygsätt nya platser, ändra betyg och skriv ett omdöme till ett betyg när som helst från Betyg-sidan.

Du kan även betygsätta nya platser genom TripAdvisors Facebook-app.

Betyget används till att informera läsarna om vad TripAdvisors medlemmar har för intryck om ett boende, en restaurang eller en sevärdhet som du har satt betyg på. Högst upp på varje resmålssida visas det totala betyget, medan individuella betyg visas intill respektive omdöme. Det totala betyget som visas på TripAdvisor är en sammanställning av alla individuella betyg för en viss verksamhet. Betygen försvinner aldrig från vår webbplats.